به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، خطوط هوایی آسیا-اقیانوسیه از تقاضای سفرهای بینالمللی تابستانی بالایی برخوردار شدهاند. همچنین به دلیل فعالیت تجارت الکترونیک و مسائل امنیتی تاثیرگذار بر کشتیرانی دریای سرخ در بخش محمولهای نیز شاهد رشد هستند.
در ماه ژوئن، حملونقل بینالمللی مسافر در منطقه با جهش ۲۱ درصدی به ۲۸.۹ میلیون رسید، ترافیک هوایی که بر اساس کیلومترهای مسافری یا RPK های درآمدی است ۲۳.۸ درصد افزایش یافت. ضریب بار مسافر با ۰.۲ درصد کاهش به ۸۲ درصد رسید.
سابها منون، مدیر کل اتحادیه خطوط هوایی آسیا-اقیانوسیه (AAPA) اظهار کرد شرکتهای هواپیمایی آسیایی شاهد رشد ترافیک قوی همراه با گسترش فعالیتهای اقتصادی جهانی و بهبود ارتباطات در منطقه و در سطح جهانی هستند.
بهطور خلاصه، در نیمه اول سال، خطوط هوایی منطقه در مجموع ۱۷۳ میلیون مسافر بینالمللی جابهجا کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است.
محمولههای هوایی بینالمللی نیز در ماه ژوئن عملکرد خوبی داشتند و تقاضا برحسب تن بار یا FTKها ۱۶.۴ درصد جهش کرد. فاکتورهای بار بینالمللی با ۲ واحد درصد افزایش به ۶۲.۸ درصد رسید.
سابها منون بیان کرد صادرات بیشتر و وضعیت امنیتی در دریای سرخ که مسیر اصلی کشتیرانی را پیچیده کرده است، به حجم حمل و نقل هوایی کمک کرده است.
منون میگوید بازارهای بینالمللی مسافری هوایی و باری در نیمه دوم سال به دلیل حرکت مثبت پایدار در اقتصاد جهانی، علیرغم برخی عدم قطعیتها در چشمانداز ژئوپلیتیک، برای رشد بیشتر در نیمه دوم سال آماده هستند.
بیزنس گزارش کرد، افزایش خدمات به مقاصد جدید و موجود، تقاضای سفر را بیشتر افزایش میدهد و انتظار میرود حجم ترافیک تا پایان سال به سطح قبل از همهگیری بازگردد. در همین حال، شرکتهای حملونقل منطقه همچنان بر عملیات ایمن و پایدار متمرکز هستند و در عین حال کارایی هزینه را حفظ میکنند.