به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیهای اعلام کرد: بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دامهای کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند کرد.
سازمان دامپزشکی از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند.
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنندد.
۴- از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
۵- اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی نکنند.