به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای اوت با ۱۵ سنت کاهش، به ۸۵ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته ۰.۸ درصد افزایش داشت.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در اوت، با ۱۴ سنت کاهش، ۸۱ دلار و ۱۵ سنت در هر بشکه بود. قرارداد ژوئیه که روز پنج شنبه منقضی شد، با ۰.۷ درصد افزایش، ۸۲ دلار و ۱۷ سنت در هر بشکه معامله شد.
قیمت نفت از ابتدای ماه میلادی جاری تاکنون، حدود ۵ درصد افزایش یافته و به بالاترین حد چند هفته اخیر صعود کرده است.
تحلیلگران موسسه مالی سیتی در یادداشتی نوشتند: افزایش تقاضای فصلی همان طور که در آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا منعکس شده است، تجدید درگیری میان رژیم صهیونیستی و حزب الله و فصل توفان، می تواند روند رشد قیمت نفت در طول تابستان را حفظ کند.
آمار رسمی آمریکا که روز پنج شنبه منتشر شد نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۴ ژوئن، به میزان ۲.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده و به ۴۵۷.۱ میلیون بشکه رسیده است که بالاتر از برآورد تحلیلگران از کاهش ذخایر به میزان ۲.۲ میلیون بشکه بود. ذخایر بنزین به میزان ۲.۳ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۲۳۱.۲ میلیون بشکه رسید در حالی که تحلیلگران، رشد این ذخایر به میزان ۶۰۰ هزار بشکه را پیش بینی می کردند.
به گفته تحلیلگران گروه ANZ Research، نشانههای تقاضای قویتر در آسیا هم، احساسات را بهبود بخشید. پالایشگاههای نفت در این منطقه، پس از انجام تعمیرات، در حال برگرداندن ظرفیت تولید غیر فعال هستند.
بر اساس گزارش رویترز، عاملی که مانع افزایش قیمت نفت شد، آمار اقتصادی منتشره در آمریکا بود که نشان داد شمار متقاضیان دریافت بیمه بیکاری، کاهش پیدا کرده و این داده ها ممکن است باعث شود فدرال رزرو، نرخ بهره را بدون تغییر نگه دارد. نرخهای بهره بالاتر، رشد اقتصادی و تقاضا برای نفت را محدود میکند.