به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، در نشست هیاتمدیره ایکریک که در شهر امان پایتخت اردن برگزار شد، به همکاریهای بینالمللی کشورهای اسلامی تاکید شد. زنجیره گردشگری کشورهای اسلامی و راهنمای تجاری کشورهای اسلامی از پروژههای مهم این نشست عنوان شد.
در نشست هیاتمدیره مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی (ایکریک) که در حاشیه نشست اتاق بازرگانی و توسعه اسلامی در امان پایتخت اردن برگزار شد، بر لزوم تقویت و افزایش همکاریهای بینالمللی در راستای منافع کشورهای اسلامی تاکید شد.
در ابتدای نشست، صمد حسنزاده، رئیس هیاتمدیره ایکریک، برگزاری این نشستها را تأیید بر تقویت و افزایش همکاریهای بینالمللی در راستای منافع کشورهای اسلامی دانست و گفت: گردهمایی دورهای اعضای اتاق اسلامی، باعث هماهنگی و ایجادکننده همکاریهای مشترک درونگروهی OIC فیمابین متخصصان در راستای تعریف پروژههای مشترک خواهد شد.
او گفت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، با اتاق بازرگانی و توسعه اسلامی در حوزههای مختلف همکاری میکند و در این مسیر از تمام ظرفیتهای خود ازجمله فاوا، مرکز پژوهشها و غیره استفاده میکند.
حسنزاده ادامه داد: در همکاریهای دوجانبه از مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی (ایکریک) که بازوی تحقیقاتی اتاق بازرگانی و توسعه اسلامی در ایران است، در قالب پروژههای متمرکز در راستای منافع کشورهای اسلامی حمایت میکنیم و همکاری اتاقهای عضو را با این مجموعه خواستار هستم.
در ادامه، محمدرضا کرباسی – مدیرکل مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی (ایکریک) – نیز از اعضای اتاق اسلامی و همچنین اعضاء هیات مدیره جهت همکاریها در راستای عملیاتی کردن پروژههای ایکریک قدردانی کرده و گزارشی از پیشرفت پروژهها در شش ماه گذشته ارائه کرد.
در این نشست عنوان شد زنجیره گردشگری کشورهای اسلامی، شبکه شرکتهای کوچک و متوسط OIC، راهنمای تجاری کشورهای اسلامی، رتبهبندی شرکتهای کشورهای اسلامی، و جایزه سرآمدی از پروژههای ایکریک است.
همچنین راهاندازی پورتال گردشگری کشورهای اسلامی، برگزاری پنجمین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در تهران، رتبهبندی شرکتهای کشورهای اسلامی و انجام تحقیقات ازجمله موضوعات مطرحشده در این نشست بود.
اعضای حاضر در نشست ضمن قدردانی از ایکریک و تلاشهای انجامشده برای تحقق اهداف، بر اجرایی کردن کلیه برنامههای مصوب تاکید کرد و مقرر شد چهر وبسایت مربوط به زنجیره گردشگری کشورهای اسلامی، آژانس شرکتهای کوچک و متوسط، راهنمای تجاری جهان اسلام و رتبهبندی شرکتهای عضو اتاق اسلامی در اجلاس تهران رونمایی شود.
یوسف خلاوی، دبیرکل اتاق بازرگانی و توسعه اسلامی نیز با تاکید بر نقش ایکریک بهعنوان بازوی تحقیقاتی اتاق اسلامی و استقبال از عملکرد این مرکز، انجام تحقیقات در زمینه حلال را نیز پیشنهاد کرد که به تصویب رسید.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از رئیس اتاق بازرگانی اردن و هیات همراه دعوت کرد تا در چهلمین نشست مجمع عمومی اتاق بازرگانی و توسعه اسلامی که در پاییز ۱۴۰۳ در تهران برگزار میشود شرکت کنند. نشست آتی هیات مدیره ایکریک، در حاشیه چهلمین نشست مجمع عمومی اتاق اسلامی در تهران برگزار خواهد شد.