به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، ایوب فصاحت با حضور در غرفه ایسنا در بیستو چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران با بیان اینکه امسال حدود ۲۰ هزار تن میوه برای شب عید برای توزیع آماده و برای استانها ارسال شده و در انبارها نیز ذخیره شده است، گفت: بیش از ۲۰ هزار تن ذخایر استراتژیک و ملی نیز داریم که اگر ضرورتی پیدا کرد بتوانیم در مواردی این ذخایر را برای تنظیم قطعی بازار ارسال کنیم.
وی افزود: رئیس جمهوری و وزیر جهادکشاورزی امسال تاکید ویژهای بر تثبیت قیمت کالاها برای شب عید و ماه مبارک رمضان داشتند. ستادی در وزارت جهاد تشکیل شده که این موضوعات را رصد میکند. سازمان تعاون روستایی هم یکی از اعضای آن ستاد است که تلاشهای خود را در تنظیم میوه شب عید و خرمای ماه رمضان انجام دادهاست.
سرپرست سازمان تعاون روستایی در ادامه گفت: حدود ۹۰۰ تن خرما برای ماه رمضان تامین کردیم. حدود ۵۰۰ تن ذخیره احتیاطی برای خرما آماده شده که اگر ضرورت داشت به نقاط مختلف ارسال کنیم و در نهایت مشکلی در تنظیم بازار میوه شب عید و خرمای ماه رمضان با قیمتهای مناسب نخواهیم داشت. قیمت هایی که در حال حاضر در بازار مشاهده می شود به هیچ وجه افزایش پیدا نخواهد کرد. خرما را حداقل با ۱۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه خواهیم کرد.
وی همچنین اضافه کرد: معمولا اینگونه است که در سه روز آخر سال عرضه میوه تنظیم بازاری صورت میگیرد و بیشترین عرضه نیز در دو روز آخر سال است. فقط هم سیب و پرتقال است.
فصاحت عنوان کرد:اگر امسال ضرورتی احساس کنیم و شیب افزایش قیمت مشاهده شود از دهم اسفندماه عرضه را شروع میکنیم. البته سازمانهای میوه و تره بار شهرداریهای کل کشور در این طرح مشارکت دارند. برآورد می کنیم مشکل خاصی در این موضوعات نداشته باشیم.
وی در ادامه گفت: میوههای تنظیم بازاری را نیز با ۱۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه میکنیم. عرضه نیز در شهرها در میادین میوه و تره بار و مکانهایی که شهرداریها موظفند در اختیار سازمان تعاون روستایی قرار دهد، صورت میگیرد. همچنین در خارج از شهرها نیز روستا بازارهایی داریم که در طول سالیان قبل شناخته شده و در آنها عرضه صورت میگیرد.
فصاحت در پایان تصریح کرد: برنامه داریم توزیع خرما را یک هفته قبل از شروع ماه مبارک رمضان در اختیار فروشگاه قرار دهیم تا توزیع آن شروع شود.