به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، در دی ماه ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام رشته آش با ۳,۴ درصد و ماکارونی با ۲.۲ درصد و بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ۰.۷- درصد است.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام گوشت گوسفند با ۱۰,۹ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ۳.۹ درصد و کنسرو تن ماهی با ۳.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۷,۸ درصد، تخم مرغ ماشینی با ۱.۹ درصد و کره پاستوریزه با ۱,۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ۳.۲- درصد و روغن مایع با ۱.۸- درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۱۷,۲ درصد، انار با ۱۳.۹ درصد و کشمش پلویی با ۷.۸ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با ۱۵.۹- درصد و پرتقال با ۴.۴- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ۱۷,۷ درصد، قارچ با ۴.۹ درصد و فلفل دلمهای با ۴.۰ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ۱۳.۵- درصد و کدو سبز با ۱.۹- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ۳,۱ درصد، چای خارجی بسته ای با ۱.۸ درصد و رب گوجه فرنگی با ۱.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با ۰.۴- درصد و قند با ۰.۳- درصد است.