عوارض صادراتی پیاز مجددا کاهشی شد

عوارض صادراتی پیاز مجددا کاهشی شد

عوارض صادراتی پیاز از ۴۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه‌فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل‌بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات ذکر شده عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد تغییر یافت.

اما بر اساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز مجدد کاهش یافته و از ۴۰ به ۱۰ درصد قیمت پایه صادراتی(طبق تعرفه اعلامی) از تاریخ پنجم بهمن ماه تا پایان سال‌جاری کاهش یافت.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=10343

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: